"Dry Cat Chicken & Salmon" - Гранулирана храна за коте с пилешко и сьомга

Този продукт не може да бъде закупен!

Пълноценната храна е предназначена специално за израснали котки. Всички необходими хранителни вещества се срещат тук под формата на гранули. Житните продукти се усвояват много трудно от котките, затова в храната е включени минимални количества жито и зърно (от 1 до 5%). Това е много важно, тъй като високите нива на житни продукти водят до натрупване на мазнини и гликоген. Това от своя страна може да доведе до диабет, заболявания на черния дроб, панкреаса и затлъстяване.

Единствения източник на протеини в тази храна са пилешкото месо и сьомгата. Храната е пригодена и за котки с непоносимост към някои продукти и алергии. Антиоксидантите в този продукт се набавят от естествени източници като селен и токоферол. Не съдържа изкуствени консерванти.

Високите нива на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини правят козината по-лъскава и заздравяват кожата. Храната съдържа още екстракт от червена боровинка, който подпомага храносмилателната система и пикочните пътища.

Предимствата на тази храна са много големи, ето накратко основните от тях: храната е със специална формула, която предотвратява образуването на космени топки; високо съдържание на месо; продукта е разработен съвместно с ветеринарни лекари; съдържа зеленчуци и натурални екстракти; калция и фосфора са в балансирано съотношение; ниско съдържание на въглехидрати; съдържа екстракт от юка, който има противовъзпалително действие; високо съдържание на протеини от месо; без изкуствени консерванти и оцветители.

***

Състав: сушено пилешко месо (минимум 47%), сушена сьомга (минимум 19%), сушени картофи (минимум 4%), масло от домашни птици (минимум 8%; източник на омега-6), сос от птиче месо (минимум 4%), масло от сьомга (минимум 3%, източник на омега-3), цвекло (минимум 3%), сушено цяло яйце (минимум 3%), сушена бирена мая, целулоза от растителни влакнини, минерални вещества, натриев хлорид, калциев карбонат, кафяви морски водорасли, червени боровинки, DL-метионин, калиев хлорид, екстракт от юка, цитрусови екстракти, екстракт от розмарин.

Добавки на килограм продукт: витамин A (26.852 IU/кг), витамин D3 (1.852 IU/кг), витамин E [A-токоферол] (593 мг/кг), селен от натриев селенит (0,13 мг/кг), йод от калциев йодат безводен (1,75 мг/кг), желязо от железен сулфат монохидрат (61 мг/кг), мед от меден сулфат пентахидрат (9 мг/кг), маган от манганов сулфат монохидрат (26 мг/кг), цинк от цинков сулфат монохидрат (140 мг/кг).Технологични добавки:екстракти на токоферол от естествен произход. С високо съдържание на естествен таурин (2.000 мг/кг).

Начин на употреба:

  • При котки от 1.25 кг. до 3 кг. - 20-40 грама на ден;
  • При котки от 3 кг. до 5 кг. - 40-60 грама на ден;
  • При котки от 5 кг. до 8 кг. - 60-100 грама на ден.

Имайте в предвид, че количеството храна необходимо на домашния любимец може да зависи от размера, теглото, вида и двигателната активност на животното. Винаги осигурявайте прясна вода на достъпно място за животното.

Опаковка: 0.400 кг/2 кг./7 кг.

Производител: Applaws

5.0, 1 гласа

прегледи 40

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти