"Easy Life AlgExit" - Препарат срещу водорасли

В наличност

Избери вариант:

Цена: 16.00 лв.


Артикул код: 40894

За поръчки: (0879) 801 808

Небалансираните аквариуми водят до производството на водорасли. Най-често причините за появата на водорасли са прекомерно торене, прекомерно осветление, прекомерно хранене на рибките и твърде много рибки, отглеждани в аквариума. Аквариумите могат да бъдат привнесени и от други места, например когато си купувате нови растения или рибки.

Уникалното на този продукт е, че е ефикасен срещу почти всички водорасли, които се срещат в сладководна среда. Растежа на водораслите първо се задържа, а след това спира напълно. От водата се отстраняват всички спори на водорасли, които все още присъстват в аквариума. Продукта е много икономичен и лесен за използване. Той е напълно безвреден за рибите, скаридите, растенията и мекотелите в аквариума.

***

Начин на употреба: 10 мл. от продукта се добавят на 100 литра вода веднъж седмично в продължение на 4 седмици. Ако след това все още има водорасли периода на третиране може да бъде удължен.

Опаковка: 250 мл.

Марка: Easy-Life

5.0, 1 гласа

прегледи 386

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти