Easy-Life EasyCarbo fluid - течен въглерод - насипен 500ml

Easy-Life EasyCarbo fluid - течен въглерод - насипен 500ml
В наличност

Цена: 18.75 лв.


Артикул код: 113292

За поръчки: (0879) 801 808

Въглеродът е от съществено значение за добрия растеж на растенията. EasyCarbo е изключително мощен и ефективен източник на въглерод за аквариумни растения.

Въглеродът (във формата на СО2, разтворен във водата) е един от най-важните хранителни вещества за оптимален растеж на растенията. Ако има липса на въглерод, растенията не са в състояние оптимално да се асимилират и да растат. В резултат на този недостиг растенията спират да растат и вече не се конкурират с водораслите на хранителните вещества. Ако този въглероден дефицит трае твърде дълго, тогава растенията започват да изпускат захари и други хранителни вещества, които привличат водорасли.

В резултат на това листата се покриват с водорасли и изглеждат непривлекателни. EasyCarbo е решението на този проблем. След приблизително две седмици на използване на EasyCarbo, растенията видимо се развиват по-добре и изглеждат по-добре. Това важи особено за блатните растения (Cryptocoryne sp., Echinodorus sp., Et al.). В резултат на засилената конкуренция за хранителни вещества водораслите намират за много трудно да оцелеят и в повечето случаи те изчезват напълно.

Използването на ProFito и EasyCarbo е правилната комбинация.

Растенията изискват повече от въглерод. Микроелементите също са от съществено значение. Тъй като тяхното присъствие не може да бъде прецизно измерено и затова ние не знаем кои микроелементи присъстват във водата, ProFito е идеалното решение за най-пълното обогатяване на водата с микроелементи.

Употреба: Всеки ден 1 ml на 50 литра, до 2 ml на 50 литра дневно

  • Аквариум с малко растения: 1 мл на 100 литра дневно
  • Аквариум умерено засадени: 1 мл на 50 литра дневно
  • Аквариум силно засадени: 1 мл на 25 литра дневно

Марка: Easy-Life

прегледи 50

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти