"FD tubifex" - Храна за рибки

В наличност

Избери вариант:

Цена: 5.45 лв.


Артикул код: 38238

За поръчки: (0879) 801 808

Храната за рибки е обогатена с протеини и се предлага в 2 разфасовки – 50 мл. и 100 мл. Живият тубифекрс се извлича посредством процеса лиофилизация. Това е процес на вакуумно сублимационно сушене при което продукта се замразява с определена скорост и до достигането на определена температура. Лиофилизацията е най-качествения метод за консервиране на храните. Благодарение на него се запазват до 95% от микроелементите, витамините, хранителните вещества, вкуса, цвета и естествения аромат на храните.

Предимствата на този метод на консервиране са следните: значително намалява масата на продуктите; продукта не е нужно да се съхранява в хладилник, а стока му на годност е до 5 години; запазва се съдържанието на летливи компоненти, аромата и цвета на продукта; запазва в максимална степен физикохимичните свойства и микроструктурата на материала. Голямо предимство е това, че при този метод на консервиране не се използват химически ароматизатори, консерванти и стабилизатори. Затова тази храна изцяло се вписва в стандартите за здравословно и диетично хранене на рибките в аквариума.

***

При поръчка моля изберете желаната от вас разфасовка от падащото меню.

Опаковка: 50 мл./100 мл.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 364

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти