Ferplast NIKITA FASHION - Нагръдник за куче със светлоотразителни ръбове, различни размери и цветове

Ferplast NIKITA FASHION - Нагръдник за куче със светлоотразителни ръбове, различни размери и цветове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 28.44 лв.


Артикул код: 106464

За поръчки: (0879) 801 808

Ако обичате да правите малко спорт в компанията на четириногите ви приятели, нагръдника на Никита са точно това, което чакате! Тези нагръдници за кучета са идеални за спорт като трекинг и джогинг и са идеални за ежедневни разходки. Изработени са от дишащ найлон, издържат на издърпване на вашия домашен любимец и са издръжливи.

Специалният технически материал, използван за направата на тези нагръдници, осигурява на вашия приятел максимален комфорт, благодарение на специалната подложка, която е по-дебела в областта на гърдите.

Нагръдникът е лек и не позволява на кучето да прегрява, особено през лятото; лесно се слага, може да се регулира бързо, благодарение на пластмасовите плъзгащи се скоби и е безопасно, благодарение на закопчалката!

Има отразяващи ръбове, за да се уверите, че вашият домашен любимец може да бъде видян дори при слабо осветление, по време на разходки привечер или вечер. Предлагат се в различни размери и са идеални за малки и средни кучета. Въз основа на вашите предпочитания можете да избирате от различните налични цветове.

  • Размери: изберете от падащото меню
  • Цветове: изберете от падащото меню

Марка: Ferplast

5.0, 1 гласа

прегледи 188

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти