"Fly Free" – Спрей против комари, мухи, бълхи, въшки и други паразити

В наличност

Избери вариант:

Цена: 15.18 лв.

Спрея е много ефективен срещу въшки, кърлежи, бълхи и мухи. Всички тези паразити се привличат от топлата кожа на животните и миризмата на храна. Зайците и морските свинчета не са защитени от тези вредители и също трябва да бъдат обезпаразитени. Активната съставка в този продукт действа много ефективно срещу пълзящи и летящи насекоми. Спрея е много ефективен срещу бълхи, въшки и техните ларви.

Когато слагате спрея обърнете специално внимание на козината около слабините и опашката. Животните трябва да се пръскат поне веднъж на 7 дни, в периода когато има най-много летящи паразити. По едрите животни имат нужда от 3 до 5 напръсквания, а по-дребните животни 2-3 напръсквания. Поддържането на добра хигиена в клетката на домашния любимец също указва положително влияние в борбата срещу паразитите.

Продукта трябва да се използва само върху зайци и гризачи на възраст над 12 месеца. Да се съхранява на температура до 25 градуса. След употреба си измийте добре ръцете. Дръжте спрея на места недостъпни за деца.

***

Начин на употреба: Пръскайте срещу косъма, оставете за около една минута и след това разрешете добре.

Опаковка: 150 мл.

Произход: Холандия

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 424

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти