Fly free – спрей против комари, мухи, бълхи, въшки и др паразити от Beаphar, Холандия

Този продукт не може да бъде закупен!

Fly free – спрей против комари, мухи, бълхи, въшки и др паразити от Beаphar, Холандия

Ефективен срещу мухи, бълхи, кърлежи и въшки. Мухите могат да бъдат голям дразнител за вашите домашни любимци. Приятната миризма на храна, топлата кожа и леглата примамва мухите да кацат точно там. Повечето от жужащите вредители, могат да снасят яйцата си в козината на домашните любимци, където могат да се излюпят малки червеи. Те се забиват под кожата, където се хранят и растат. Това е познато, като Миаза (Миази) и може да доведе до смърт от отравяне на кръвта.

 

Опаковка от 150 мл.

 

Зайците често са засегнати, но морските свинчета също могат да бъдат поразени.

 

Спрея против паразити има двойно действие: активната съставка е ефикасна срещу летящи и пълзящи насекоми. Ако има такива и се качат на третирано животно, продукта е токсичен както за двукрили така и за техните ларви. Като допълнение, този продукт е ефективен срещу бълхи и въшки.

 

Указание за употреба: Разрешете леко козината и пръскайте срещу косъма. Оставете за една минута и след това разрешете добре.

 

Обърнат специално внимание на козината около опашката и в областта на слабините. Едрите зайци изискват 3 – 5 напръсквания, дребни зайци и морски свинчета 2 – 3 напръсквания. Напръсквайте своите домашни любимци на всеки 7 дни, през периода в който има най много летящи паразити. Хигиената на клетката също е от съществено значение, за намаляване на миризмите отделяни от вашия домашен любимец. Отстранявайте всичката разспрашена постелка поне 1 път седмично, и дезинфекцирайте с beaphar clean rodent дезинфектант. Ако видите, че задницата на вашето зайче е зацапана с екстременти трябва да ги почистите преди да приложите Fly-free. Накиснете го в топъл разтвор с шампоан за да улесните процеса и започнете подходяща храна, например Care+.

 

Спрея съдържа перметрин цис:транс 25:75 0,5% w/v.

 

Да се използва само при животни. Да не се излага на температура над 25°С. Да не се използва при животни по малки от 12 месечна възраст. Да се използва само при зайци и гризачи. Да не се използва при риби и ракообразни. Да не използва в аквариуми, езера и други водни басейни. Да не се вдишва от спрея. Да се съхранява далече от храна и напитки. Измийте си добре ръцете след употреба. Да се пази от деца. Изхвърлете празната опаковка на подходящо място.

 

Производител: Беафар Б.В., Холандия

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 138

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти