Genesis Ultra Premium Timothy /екструдирана храна за зайци, пребиотици/ - 15.00 кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Genesis Ultra Premium Timothy /екструдирана храна за зайци, пребиотици/ - 15.00 кг

Артикул код: 13119
С тази храна може да бъдат хранени всички зайци, но тя е особено подходяща за слабоактивни зайчета отглеждани у дома или склонни към напълняване / с наднормено тегло.
 
Тимоти е базирана на смляно сено Тимоти (Phleum pratense) и други съставки с намалени нива на протеин, калций и по-високи количества сурови влакнини, необходими за един здрав уринарен тракт, естествено храносмилане, както и като отличен помощник за правилната ферментация в сляпото черво( т.н.нощни барабонки). Зайците произвеждат два вида барабонки – фекални,които виждате и те обикновенно миришат, и цезални,които те изяждат през ноща или рано сутрин. Цезалните са по-малки и са много важни за правилното функциониране на храносмилателения тракт. 
 
Genesis High Premium e богат на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. С естествени консерванти ( екстракт от розмарин, витамин Е и лимонена киселина).
 
Този метод на приготвяне гарантира, че зайчето ще получи храна с достатъчна твърдост за поддържане на здравословно износване на зъбите и запазване на всички основни хранителни вещества във всяка хапка.

Производител: Genesis

прегледи 7

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти