Genesis Ultra Premium /екструдирана храна за зайци/ - 1.00 кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Genesis Ultra Premium /екструдирана храна за зайци/ - 1.00 кг

Артикул код: 7329
Храносмилателната система на зайците е приспособена да храносмилат изключително растителни съставки с изключение на някой несмилаеми техни съставки. Здравето им се влияе до голяма степен от предлаганата храна. Твърде малко фибри или твърде много скорбяла, могат да доведат до храносмилателни смущения. Трябва да се избягва превишаване на протеините и мазнините.
В добавка на прясната вода и сено, екструдираната храна Genesis доставя допълнително протеини, витамини и минерали, също така и вещества за подпомагане на жизнените функции.
Genesis High Premium e на базата на сено Алфа - Алфа, съдържа Омега 3 и Омега 6 мастни киселини. С естествени консерванти ( екстракт от розмарин, витамин Е и лимонена киселина). Добавени са пробиотици от мая и пребиотици – манан-олигозахариди, за подпомагане на храносмилането. Екстракт от Юка минимизира неприятните миризми на фекалии. 
Този метод на приготвяне гарантира, че зайчето ще получи храна с достатъчна твърдост за поддържане на здравословно износване на зъбите и запазване на всички основни хранителни вещества във всяка хапка.

Марка: Genesis

прегледи 144

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти