"Higih Premium - Indoor" - Храна за котки отглеждани в домашна среда

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 10653

Гранулираната храна е предназначена за котки, което се отглеждат само в домашна среда, а това е сериозна предпоставка за затлъстяване. Продукта съдържа Юка, който намаля миризмата на изпражненията. Има и съставки, които предотвратяват образуването на топки косми в стомаха. Храната е с по-ниско съдържание на мазнини и по-високо съдържание на влакнини. Съдържа и големи количества от силния естествен антиоксидант – Витамин Е. Наличието на Омега 3 и Омега 6 мастни киселини заздравява кожата и прави козината по-лъскава. Цикорията подобрява храносмилането, а балансираното рН заздравява уринарния тракт

***

Състав: Птиче месо, царевичен глутен, ориз, животниска мазнина, царевица (предварително сварена), рибно брашно, целулоза, протеин хидролизат, дроб, натриев хлорид, цикория, мая и Юка.

Аналитичен състав: Суров протеин – 33 %, Сурови мазнини - 12 %.

Начин на употреба: На опаковката има таблица, в която са дадени нормалните дажби за котки с наднормено тегло и за котки с нормално тегло. Винаги осигурявайте достъп до прясна вода и преминавайте постепенно от един вид храна към друг.

Опаковка: 0.400 кг./15 кг.

Производител: Chicopee

5.0, 1 гласа

прегледи 301

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти