Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care с пиле - Храна за пораснали кучета, намалява образуването на плака и камък

 Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care с пиле - Храна за пораснали кучета, намалява образуването на плака и камък
В наличност

Цена: 36.46 лв.


Артикул код: 115176

За поръчки: (0879) 801 808

Грижата за зъбите на вашето куче е особено лесна и безпроблемна с помощта на храната Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care с пиле. Тя подобрява устната хигиена на кучето още докато то се храни, което се дължи на особената структура на пелетите.

Пелетите притежават специална матрица с влакнини, а технологията, по която са създадени е с клинично доказана ефикасност. На всяка хапка те спомагат за оптимално изтриване на зъбната повърхност. Така се постига намаляване на образуването на зъбен камък и се редуцират отлаганията по зъбите.

Освен това тази суха храна може да помогне за освежаване на дъха на вашия четирикрак приятел. Та също така съдържа мастни киселини омега 6 и витамин E, които помагат кожата на кучето да бъде здрава, а козината му – красива и лъскава.

Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care с пиле се отличава със своя чудесен вкус, и животните много я харесват. Тя е подходяща като самостоятелна храна за пораснали кучета.

Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care с пиле, накратко: Суха храна с почистващ зъбите ефект, за пораснали кучета

  • Зъби и венци: специална структура на пелетите клинично доказано спомага за намаляване образуването на плака и зъбен камък
  • Специална матрица с влакнини: спомага за почистване на зъбите по време на дъвчене и освежава дъха
  • Рецепта с пиле: вкусно и лесносмилаемо, осигурява природосъобразно хранене Висококачествени суровини: произведена от подбрани продукти, с отлично качество
  • С мастни киселини омега-6 и витамин E: могат да спомогнат за по-здрава кожа и лъскава козина
  • Много добра на вкус: отличен прием на храната сред кучетата
  • Препоръчвана от ветеринарните лекари
  • Без: изкуствени аромати, оцветители и консерванти
Препоръка за хранене:

Hill's Science Plan Adult 1+ Oral Care с пиле е самостоятелна храна за кучета.

Тегло на кучето Дневно количество в грамове
2,5 кг 65
5 кг 110
7,5 кг 150
10 кг 185
20 кг 310
30 кг 420
40 кг 520
50 кг 615
над 60 кг 12 г на кг

Винаги осигурявайте достъп на кучето до прясна питейна вода.

Предложените количества са само ориентировачни и трябва да бъдат съобразени с индивидуалните нужди на кучето, за да се достигне оптимално тегло.

Предлагате ли тази храна за пръв път? Смесвайте в продължение на 7 дни все повече от тази храна с все по-малко от предишната. Винаги осигурявайте прясна питейна вода. За да бъде кучето ви здраво, мислете за правилно и балансирано хранене, както и за редовни прегледи при ветеринарен лекар (най-малко два пъти годишно).

Състав:царевица, брашно от пилешко и пуешко месо, пивоварен ориз, целуоза, животински мазнини, брашно от грахови трици, протеинов хидролизат, сушено цяло яйце, растително олио, минерали, ленено семе.

Добавки: Хранителни добавки: витамин А (9.150 IU/кг), витамин D3 (724 IU/кг), витамин Е (600 IU/кг), витамин С (90 IU/кг), желязо (60,6 мг/кг), йод (0,9 мг/кг), мед (6 мг/кг), манган (6,3 мг/кг), цинк (125 мг/кг), селен (0,1 мг/кг). С натурални антиоксиданти.

Аналитични елементи:

суров протеин 22.2 %
мазнини 14.0 %
сурови влакнини 9.7 %
сурова пепел 4.3 %
калций 0.64 %
фосфор 0.58 %
магнезий 0.08 %
бета-каротин 1.5 mg
калиум 0.66 %
натрий 0.24 %
омега-6 мастни киселини 3.4 %

Опаковка: 2 кг.

Марка: Hill`s

прегледи 17

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти