HRE-1000 Аквариум - 275л.

Този продукт не може да бъде закупен!

HRE-1000 Аквариум - 275л.

Артикул код: 8630

МОДЕЛ: HRE-1000, Aквариум + Капак с осветление, Филтрация и Шкаф
Шкафът се закупува отделно!
Размери: 1045 (L) x 515 (W) x 840 (H) мм.
ОБЕМ: 275л.
Мощност на лампата: 3 x 39W (T5)
Филтърна помпа: JP-1100G 25W
Предлага се в различни цветове: кафяв черен Това е много популярен аквариум, изработен от фирмата-лидер в производството на аквариуми и аквариумна техника SUNSUN. Благодарение на красивия си и стилен дизайн може да бъде успешно съчетан във всички домове, офиси и обществени сгради. Придава спокойствие и приятна атмосфера във Вашия дом. Аквариумът до голяма степен е намерил приложение в ЕС и по света и изглежда много добре както за отглеждане на тропически видове рибки, така също и за аквариумни растения.

Аквариумът е една възможност да внесем частица от живата природа у дома , офиса или обществената сграда. Може би знаете колко отморително действа дори и краткия престой пред красиво подреден и аранжиран аквариум след напрегнат ден, а такива дни не са рядкост в ежедневието ни. С напредването на акваристиката, ние можем да Ви предложим огромно разнообразие от стилни и луксозни видове аквариуми във различна цветова гама и размери. Нашият стремеж е да задоволим желанието и на най-взискателните клиенти. Свържете се с нас за повече информация!

Производител: 8in1

прегледи 123

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти