Integra Protect Adipositas БЕЗ ЗЪРНО -храна за кучета с наднормено тегло - 400гр

Integra Protect Adipositas БЕЗ ЗЪРНО -храна за кучета с  наднормено тегло - 400гр
В наличност

Избери вариант:

Цена: 6.21 лв.


Артикул код: 50133

За поръчки: (0879) 801 808

Integra Protect Adipositas БЕЗ ЗЪРНО е кучешка храна е специално разработен за кучета с наднормено тегло. Намаления прием на енергия спомага за намаляване на затлъстяването. Тази храна не съдържа зърно и следователно е подходящ за кучета с непоносимост зърнени култури. Integra Protect съдържамного фибри и е много вкусна. 

Предлага се в разфасовки от 400 гр и съдржание - пилешко и телешко. 

INTEGRA PROTECT за кучета с наднормено тегло - помага чрез редуциране на калориите, висококачествен протеин и баластни вещества при отслабването.

Наднорменото тегло е една относително често настъпваща „болест на цивилизацията", която все повече се среща и при нашите домашни любимци. Прекаленото образуване на мастни тъкани и свързаното, чрез тях качване на тегло са най честите признаци за този проблем. Също така генетичната предразположеност може да предизвика тези симптоми, които от своя страна да доведат до различни здравословни рискове.

 Значително редуцираното съдържание на диетичната храна INTEGRA® PROTECT (все пак повече висококачествен протеин и по-малко мазнини) в комбинация с умерения дял на баластни вещества подпомагат свалянето на тегло, при което хранителните потребности на четириногите пациенти са напълно задоволени и те се чувстват сити.

НО: Човекът трябва помага и да се занимава активно със своето куче (например чрез игра), което е пътят към редуциране на теглото. Допълнителното хранене „от масата" и допълнителните снаксове и вкусотийки могат да се избегнат в интерес на кучето и неговите приятели.

Производител: Animonda GmbH, Германия

Марка: Animonda

прегледи 142

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти