Integra Protect Intestinal 600 гр.

Този продукт не може да бъде закупен!

 Integra Protect Intestinal  600 гр.

Артикул код: 7701

Integra Protect Intestinal


Диария и повръщане са основни симптоми на заболявания на стомашно-чревния тракт. Те са сред първите три причини за посещение при ветеринарния лекар. Възможните причини за това зависят от много фактори. Освен от заразяване с инфекции, паразити, алергични реакции, неправилно хранене или нарушения на храносмилателните органи, също са възможни и психологически причини, като психически стрес или страх от разделяне.

Хранителните диети и лечението при тези заболявания при кучета е преди всичко, чрез предлагане на количествено малки, но лесносмилаеми порции, които се предлагат през целия ден. Integra е много подходяща за правилното хранене на пациентите с чревни заболявания. Тя осигурява лесносмилаеми протеини, мазнини и въглехидрати, както и целеви нива на на електролити, особено за натрий и калий. Храната не съдържа лактоза. Тя ще осигури всички основни хранителни вещества за регенериране на червата и за облекчаване на симптомите на възпалението, така че се поддържа възстановяването на чревната микрофлора и подпомагане на здравето на дебелото черво. 

 

Марка: Animonda

прегледи 139

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти