"INTEGRA Protect Obesity" - Консерва за кучета с наднормено тегло

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 38582

Консервата се предлага в два варианта с вкус на телешко и пилешко месо. Консервата е предназначена специално за кучета, които страдат от проблеми с наднормено тегло. В последните години, освен при хората, наднорменото тегло се превърна в сериозен проблем и при домашните любимци. Прекомерното образуване на мастна тъкан и покачването на теглото са най-честите симптоми на този проблем. Генетичната предразположеност към наднормено тегло също може да доведе до сериозни здравословни проблеми.

Храната в тази консерва е с високо съдържание на висококачествени протеини и с ниско съдържание на мазнини. Това помага на домашните любимци по-бързо да изгарят натрупаните калории и предотвратява натрупването на излишни мазнини. За постигане на оптимални резултати не бива да забравяте, че кучето има нужда от редовни физически упражнения. Избягвайте да му давате човешка храна от маса, дори и да ви гледа с най-милите си очи.

***

Опаковка: 400 гр.

Производител: Animonda

5.0, 1 гласа

прегледи 178

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти