INTEGRA® PROTECT Obesity - при наднормено тегло 600 гр.

Този продукт не може да бъде закупен!

INTEGRA® PROTECT Obesity  - при наднормено тегло  600 гр.

Артикул код: 7700

 INTEGRA® PROTECT Obesity - при наднормено тегло


Наднорменото тегло е една относително често настъпваща „болест на цивилизацията", която все повече се среща и при нашите домашни любимци.
Прекаленото образуване на мастни тъкани и свързаното, чрез тях качване на тегло са най-честите признаци за този проблем. Също така генетичната предразположеност може да предизвика тези симптоми, които от своя страна да доведат до различни здравословни рискове. 

Значително редуцираното съдържание на диетичната храна INTEGRA® PROTECT (все пак повече висококачествен протеин и по-малко мазнини) в комбинация с умерения дял на баластни вещества подпомагат свалянето на тегло, при което хранителните потребности на четириногите пациенти са напълно задоволени и те се чувстват сити.


НО: Човекът трябва помага и да се занимава активно със своето куче (например чрез игра), което е пътят към редуциране на теглото. Допълнителното хранене „от масата" трябва да се избягва в интерес на кучето и неговите приятели.

Марка: Animonda

прегледи 196

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти