Integra Protect Obesty, 100гр -пастет за котки с наднормено тегло

Integra Protect Obesty, 100гр -пастет  за котки с наднормено тегло
В наличност

Избери вариант:

Цена: 3.58 лв.


Артикул код: 50690

За поръчки: (0879) 801 808

Integra Protect Obesty, 100гр - за котки с наднормено тегло

Наднорменото тегло е една относително често настъпваща „болест на цивилизацията", която все повече се среща и при нашите домашни любимци.

Прекаленото образуване на мастни тъкани и свързаното, чрез тях качване на тегло са най честите признаци за този проблем. Също така генетичната предразположеност може да предизвика тези симптоми, които от своя страна да доведат до различни здравословни рискове.

 Значително редуцираното съдържание на диетичната храна INTEGRA® PROTECT (все пак повече висококачествен протеин и по-малко мазнини) в комбинация с умерения дял на баластни вещества подпомагат свалянето на тегло, при което хранителните потребности на четириногите пациенти са напълно задоволени и те се чувстват сити.

НО: Човекът трябва помага и да се занимава активно със своята котка (например чрез игра), което е пътят към редуциране на теглото. Допълнителното хранен „от масата" и допълнителните снаксове и вкусотийки могат да се избегнат в интерес на котката и нейните приятели. 

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 - 360 гр.

 

*******************************************************************

 

Серия INTEGRA PROTECT от ANIMONDA за котки с наднормено тегло, оскалатни камъни и струвитни камъни

Въз основа на проучвания на ветеринарните лекари, проблеми, като наднормено тегло, ограничена функция на бъбреците и склонност към камъни в бъбреците, принадлежат към тези болестни състояния, от които котките са все по често засегнати. Една индивидуална, свързана с вида на заболяването диета, трябва в подобни случаи обезателно да е свързана с терапевтичните мерки на ветеринарен лекар. Затова хранителна терапия, която е внимателно подбрана, може да предпази от по-нататъшни рискове, допълнително да стимулира здравето на животното, като същевременно подпомогне лечебните процеси.

Диетична терапия за котки

Днес е безспорно, че като и при нас хората, някои болестни състояние при котките изискват, освен основните мерки за лечение на лекарите, и индивидуална, според вида на заболяването на организма, целенасочена форма на хранене. Този факт е в основата на разработката на диетичната линия храна INTEGRA® PROTECT. INTEGRA® PROTECT подпомага лечението и предлага ефективна концепция за терапия.

Диетичната храна INTEGRA® PROTECT от ANIMONDA на практика приема задачата на хранителен мениджмънт по време на неизбежното заболяване или при хронично заболяване – през целия живот на котката. Разликата при храненето на нормални и здрави животни се състои в това, че рецептите за INTEGRA® PROTECT относно съдържанието на хранителни и минерални вещества са индивидуално ориентирани към съответното болестно състояние. INTEGRA® PROTECT е пълноценна основна храна, която покрива изцяло потребността на болната котка по време на здравословните и проблеми. На високата приемственост е отделено специално внимание, защото по време на болест животните показват много голяма чувствителност към приема на храна. Добавянето на други „запълващи" хранителни вещества и снаксове трябва да се минимизира, тъй като по този начин се застрашава успехът на терапията.

 INTEGRA® PROTECT

INTEGRA PROTECT за котки с наднормено тегло - помага чрез редуциране на калориите, висококачествен протеин и баластни вещества при отслабването. INTEGRA PROTECT при оскалитни камъни - протеиновото и фосфорното съдържание е съгласувано с намалената възможност за обмяна на веществата при животни с проблеми в бъбреците и покрива съответно нарасналата потреба на витамин D3. INTEGRA PROTECT при струвитни камъни цели чрез редуцираното съдържание на магнезий и съдържанието на други полезни вещества да противодейства на образуването на камъни.

Марка: Animonda

прегледи 91

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти