"INTEGRA Protect Renal"- Пастет за котки различни вкусове

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 38188

Пастета се предлага в три различни вкуса – пилешко, телешко и пуешко. Предназначен е специално за котки, които страдат от проблеми с бъбреците. Пастета е с понижено съдържание на протеин и фосфор, тъй като прекалено високите нива на тези съставки пречат на оптималната работа на бъбреците. Типично за това болестно състояние при домашните любимци са проблемите при уриниране. Намалява се и възможността бъбреците да изхвърлят определени крайни продукти на белтъчния синтез.

Когато котката ви има подобни здравословни проблеми трябва да заложите основни на диетични храни и да спрете да давате човешка храна от масата на животното. Продължителността на живот на котките, страдащи от хронична бъбречна недостатъчност се увеличава, когато постепенно за дълъг период от време се намалят нивата на фосфор в диетата.

***

За всичко това ще се погрижи диетичната храна „Integra Protect” на „Animonda”, защото съставките в продукта балансират перфектно между нуждите на котката и препоръчителните нива на определени вещества, свързани с конкретно болестно състояние.

Опаковка: 100 гр.

Производител: Animonda

5.0, 1 гласа

прегледи 137

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти