INTEGRA Protect Renal,- пастет за котки с ограничена функция на бъбреците, от Animonda, Германия - различи вкусове

INTEGRA Protect Renal,- пастет за котки с ограничена функция на бъбреците, от Animonda, Германия - различи вкусове
В наличност

Избери вариант:

Цена: 3.51 лв.


Артикул код: 50680

За поръчки: (0879) 801 808

Предлага се в четири вкуса: -пиле
-говеждо
-пуйка
-телешко

Integra Protect Renal

, 100гр - профилактична храна в три разновидности пиле, пуйка и говеждо.БЕЗ ЗЪРНО

Котки с ограничена функция на бъбреците се нуждаят от специална храна с редуцирано съдържание на фосфор и протеин. Типично за това болестно състояние са проблемите при уриниране. Възможността на бъбреците да изхвърлят определени крайни продукти на белтъчния синтез също е намалена. Прекалено високи нива на протеин, може да попречат на нормалната функция на бъбреците.

Предложените в INTEGRA® PROTECT протеини са много ценни именно, защото въпреки изискването за занижено количество протеин, могат точно да покрият нуждите на котката.

Ограничената функция на бъбреците прави необходимо и лекото повишаване на нивото на витамин D3.

Много добрата приемственост и лесното усвояване са важни за храната на котките с проблеми с бъбреците. В интерес на оптималното приемане на храна, трябва да разпределите дажбите на Вашата котка 3 пъти дневно.

При хронични болести е важно дългогодишно да храните вашата котка изключително само с диетична храна. Добавянето на други хранителни добавки, остатъци от масата и други храни трябва да бъде избегнато, за да не се застраши успехът на терапията.

Чрез целенасочено намаляване през дълъг период от време на количеството фосфор, продължителността на живота на хронично болни котки от бъбречна недостатъчност може да бъде повишена.

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 - 375 гр.

 

Марка: Animonda

прегледи 134

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти