Integra Protect - Renal - храна без зърно за кучета с бъбречни проблеми, 400 гр

Integra Protect - Renal - храна без зърно за кучета с бъбречни проблеми, 400 гр
В наличност

Избери вариант:

Цена: 6.74 лв.


Артикул код: 50129

За поръчки: (0879) 801 808

Integra Protect RENAL - храна за кучета е специално разработен за кучета с хронична бъбречна недостатъчност. Намалено съдържание на протеини и фосфор за поддържане на бъбречната функция. В същото време, тази хранителна диета не съдържа зърно и следователно е подходящ за кучета с непоносимост към зърнени култури. Integra Protect профилактична храна предпазва и е много вкусна. 

Предлагат се:

С пиле и свинско 

С говеждо 

Кучета с увредена бъбречна функция (бъбречна недостатъчност) се нуждаят от специална диета с намалено съдържание на фосфор и протеини. Характерно за тази болест е намалената възможност за усвояване на фосфор. Също се намалява способността на бъбреците да отделят определени крайни продукти на белтъчната обмяна. Високите нива на протеин, може да увредят функцията на бъбреците. INTEGRA® PROTECT Renal съдържа висококачествени и високоусвояеми протеини, които задоволяват хранителните нужди на кучета, въпреки намаленото си съдържание.
Бъбречната дейност изисква също леко повишение на нивото на витамин D3, което е съобразено при разработването на INTEGRA® PROTECT Renal
Ако е възможно е добре храната на кучето да се разпределя в три порции на ден. Особено при хронична бъбречна недостатъчност, е важно храненето само с профилактични храни да продължи през целия живот на кучето.
Добавянето на "нормална" храна за домашни любимци, лакомства и остатъци от масата трябва да се избягва, за да не се застраши успеха на лечението.
Храните за кучета INTEGRA® PROTECT Renal се предлагат както, като консерви, така и като суха храна. Така, че вашето куче да има свобода на избор по отношение на храната за бъбречна защита.

 Произведено в Германия от Animonda GmbH

Animonda INTEGRA® PROTECT Renal се предлага и като пастет от 150 гр

Марка: Animonda

прегледи 176

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти