INTEGRA® PROTECT Renal 600 гр.

Този продукт не може да бъде закупен!

INTEGRA®  PROTECT Renal 600 гр.

Артикул код: 7698

INTEGRA® PROTECT Renal е специално предназначена за кучета, които се нуждаят от специална диета при пробелми с бъбреците.Кучета с увредена бъбречна функция (бъбречна недостатъчност) се нуждаят от специална диета с намалено съдържание на фосфор и протеини. Характерно за тази болест е намалената възможност за усвояване на фосфор. Също се намалява способността на бъбреците да отделят определени крайни продукти на белтъчната обмяна. Високите нива на протеин, може да увредят функцията на бъбреците. INTEGRA® PROTECT Renal съдържа висококачествени и високоусвояеми протеини, които задоволяват хранителните нужди на кучета, въпреки намаленото си съдържание.
Бъбречната дейност изисква също леко повишение на нивото на витамин D3, което е съобразено при разработването на INTEGRA® PROTECT Renal.

Ако е възможно е добре храната на кучето да се разпределя в три порции на ден. Особено при хронична бъбречна недостатъчност, е важно храненето само с профилактични храни да продължи през целия живот на кучето.
Добавянето на "нормална" храна за домашни любимци, лакомства и остатъци от масата трябва да се избягва, за да не се застраши успеха на лечението.

Марка: Animonda

прегледи 249

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти