"Intestinal" - Профилактична храна за котки със стомашни проблеми

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 10639

Заболяванията на стомашно-чревния тракт се проявяват най-често посредством повръщане и диария. Това е една от най-често срещаните причини котките да посещават ветеринаря. Причините за тези заболявания са комплексни и зависят от редица фактори. Сред възможните причини за заболяване на стомашно-чревния тракт са нарушения на храносмилателните органи, неправилно хранене, алергични реакции, паразити, заразяване с инфекции, страх от раздяла, психически стрес и др.

Лечението на тези заболявания при котките се осъществява най-вече посредством хранителни диети. Храната трябва да се предлага през целия ден на малки лесносмилаеми порции. Този хранителен продукт е много подходящ за котки с чревни заболявания. Храната осигурява лесносмилаеми въглехидрати, мазнини и протеини. Продукта осигурява основните хранителни вещества, които облекчават симптомите на възпалението и спомагат за регенериране на червата. Храната подпомага здравето на дебелото черво и възстановява чревната микрофлора.

***

Опаковка: 0.250 кг./1.75 кг.

Производител: Animonda

5.0, 1 гласа

прегледи 252

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти