JBL ALGOPOND FORTE 500ML - ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА ОТ АЛГАЕ

JBL ALGOPOND FORTE 500ML - ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВОДАТА ОТ АЛГАЕ
В наличност

Избери вариант:

Цена: 32.64 лв.


Артикул код: 42382

За поръчки: (0879) 801 808

AlgoPond Forte- Препарат за пречистване на водата от алгае

AlgoPond Forte e ефективен в контролирането на растежа на всички видове нежелани водорасли в градинските езера, като въздейства директно върху метаболизма на водораслите.

Дозировка: 40мл на 700-800 л езерна вода. 

Начин на употреба:  Ако КН е под 4, а нивото на рН е над 8,6, използвайте JBL StabiloPond KH вечерта, преди да използвате JBL AlgoPond Forte. JBL AlgoPond Forteможе да бъде използван на следващата сутрин. Никога не използвайте през деня или вечерта! Разклатете добре преди употреба. В съд смесете необходимото количество с вода от езерото и внимателно изсипете в езерото. Не филтрирайте с активен въглен. Изключете UV-C устройствата за 1 седмица. Отстранете мъртвите водорасли с кепче или др., за да предотвратите замърсяване на водата. По време на третирането осигурете достатъчно количество кислород чрез аерация (JBL PondOxiSet). Ако е необходимо, повторете третирането след 1 седмица в случай на позеленяване на водата и след 3-4 седмици ако водораслите са като покривка. В плувни басейни: да не се влиза/плува във водата 5 дни след тертиране.

AlgoPond Forte се предлага в разфасовки от: 500 мл

 

Марка: JBL

прегледи 225

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти