JBL Aquadur /минерални соли за вода получена от система за обратна осмоза или много мека вода/-250гр

Този продукт не може да бъде закупен!

JBL Aquadur /минерални соли за вода получена от система за обратна осмоза или много мека вода/-250гр
Специална смес от над 70 соли (без натриев хлорид NaCl). Употребата на Aquadur добавя 70 соли в мека вода или вода получена от осмоза. Стабилизира pH, като повишава карбонатната твърдост. Предпазва рибите от много заболявания, които се получават при ниска минерализация. Живораждащите рибки изискват по-висока минерализация и по-висока проводимост на водата, която е лесно постижима чрез Aquadur.

Aquadur е минерална смес, съдържаща съставки, които повишават както карбонатната, така и общата твърдост. Повишената твърдост стабилизира киселинността (pH) и предпазва от опасните "падания" в опасни зони. Витамини от B групата и други важни съставки са подпомагат всички микроорганизми в аквариума. Минералните соли са изключително подходящи за аквариуми с рибки по време на размножаването и отглеждане на малките. Стойността на pH показва киселинността на водата. Тя варира в зависимост от водните обитатели:

общ аквариум: pH 6.5 - 7.5 градинско езерце: 7.0 - 8.0 аквариум с цихлиди от езерата Malawi и Tanganyika: 7.5 - 8.5

 

Минералните соли доставят следните основни йони:

Катиони:
Calcium 45%
Sodium 31%
Potassium 13.4%
Magnesium 10.6%

Аниони:
Hydrogen carbonate: 45.4%
Sulphate: 32.6%
Chloride: 22%

Опаковка от: 250гр

Производител: JBL

прегледи 105

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти