JBL Artemio Fluid 50ml - Течна храна за артемия науплии (морски скариди)

JBL Artemio Fluid 50ml - Течна храна за артемия науплии (морски скариди)
В наличност

Избери вариант:

Цена: 13.88 лв.


Артикул код: 42315

За поръчки: (0879) 801 808

Artemio FluidТечна храна за артемия науплии (морски скариди)

 JBL Artemio Fluid е течна храна, съдържаща свръх дребен хомогенизиран фитопланктон и други цизненоважни хранителни вещества за изхранването на науплиите на артемията.

 

Инструкции за употреба: Науплиите могат да се хранят от третия ден от тяхното излюпване. Затова слагайте JBL Artemio Fluid на третия ден от излюпването им.

 

Разклатете силно преди употреба, за да сте сигурни, че хранителните съставки са разпръснати в разтвора. Бавно добавете няколко капки храна в люпилнята, докато не видите леко зеленикаво помътняване на водата. За да осигурите добро качество на водата в люпилнята, повторете процедурата (със същата доза), когато видите, че водата се е избистрила.

 

Забележка: За да отгледате науплиите до зрели артемии, се препоръчва съдържанието на водата да бъде приблизително 10 литра. Това количество изисква добавка на приблизително 300г сол, например JBL ArtemioSal. Можете да осигурите умерено движение на водата, чрез кепамично блокче, за да осигурите движение на храната и по този начин по-лесният достъп на науплиите до нея.

 

 

Artemio Fluid се предлага в разфасовки от : 50 мл

 

 

Марка: JBL

прегледи 158

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти