JBL Artemio Set- Комплект за излюпване на артемия

JBL Artemio Set- Комплект за излюпване на артемия
В наличност

Цена: 114.92 лв.


Артикул код: 42070

За поръчки: (0879) 801 808

Принцип на действие:

Науплиите на артемията се излюпват ефективно и икономично в специално конструирания фуниевиден контейнер със силна аерация. Фуниевидната форма на контейнера гарантира, че няма да останат яйца, заклещени в недостъпни ъгли, както и оптимални резултати при излюпването.

 

Специални характеристики

 

Напълно оборудвана

Съдържа всички елементи, необходими за ефективното излюпване на науплиите на артемията:

Модерен контейнер за излюпване с фуниевидна форма, капак и стойка (може да бъде монтирана на стена.)

Контейнери за събиране на излюпената артемия и сито за отделяне на артемиите от солената вода.

Надеждна помпа за аерация и маркуч за въздуха.

 

Лесна за употреба

Фуниевидния дизайн на контейнера за излюпването, с капачка на дъното и поставен на специалната стойка, прави изваждането на излюпената артемия лесно и удобно.

 

Ефективна

Фуниевидната форма на контейнера в комбинация с добрата аерация осигурява най-добрите условия за максимално излюпване на науплиите. Ето защо това е най-ефективния метод за хранене на млади рибки. 

 

Може да се надгражда

Може да се надгражда с необходимия брой допълнителни контейнери за излюпване на стойки (JBL Artemio 1). Капакът на контейнера е направен така, че да може с една помпа да бъдат обслужвани много контейнери, вързани един за друг.

 

Жива храна при поискване

Имате възможност да нагласите времето на излюпване в различните контейнери, така, че по всяко време да имате жива храна за малките рибки.

 

Съдържа:

Artemio Set:

1 х фуниевиден контейнер за излюпване със заоблен капак (прозрачен) 1х стойка за контейнера с винтове за монтиране на стената 1х ефективна помпа за аериране 1х контейнер за излюпената артемия (прозрачен) 1х сито за артемия 1,8 маркуч за въздуха 1х невъзвратен клапан

Artemio 1- допълнителен контейнер с капак и със стойка за Artemio Set

1 х фуниевиден контейнер за излюпване със заоблен капак (прозрачен) 1х стойка за контейнера с винтове за монтиране на стената
Производител: JBL

прегледи 139

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти