JBL CleroPond – 500мл – Препарат за избистряне на водата в езера

JBL CleroPond – 500мл – Препарат за избистряне на водата в езера
В наличност

Избери вариант:

Цена: 27.00 лв.


Артикул код: 42391

За поръчки: (0879) 801 808

- Елиминира помътняване на водата от всякакъв вид

- Резултатът се вижда веднага

JBL CleroPond кара плуващите частици да се слепват в големи групи (да коагулират), които да потънат на дъното или да бъдат премахнати от филтъра. Признак за ефективността е образуването на бяло-белезникави облаци, които изчезват след няколко часа. Частиците, които са потънали на дъното, могат да бъдат изчистени като се сифонира дъното, а филтърът, ако се използва такъв, трябва да се почиства по-редовно, за да се премахнат събраните частици.

Дозировка: 40 мл за ок. 700-800 л вода.

Начин на употреба: Не филтрирайте през активен въглен. Изключете UV-C устройствата. Изключете устройствата за дозиране на солна киселина, ако има такива. Ако КН е под 4, а нивото на рН е над 8,6, използвайте JBL StabiloPond KH предишната вечер. JBL CleroPond може да бъде използван на следващата сутрин. Никога не използвайте през деня или вечерта! Разбъркайте нужното количество в съд с вода от езерото и веднага излейте равномерно в езерото.

Съвет: за упорито зелено помътняване (цъфтеж на водата от плуващи водорасли) и бактериално помътняване, ви препоръчваме да използвате JBL AquaCristal UV-C

CleroPond се предлага в разфасовки от: 500 мл.

Марка: JBL

прегледи 194

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти