JBL Manado – Натурален субстрат от изпечена естествена глина - 1.5л; 3л; 5л; 10л; 25л

JBL Manado – Натурален субстрат от изпечена естествена глина - 1.5л; 3л; 5л; 10л; 25л
В наличност

Избери вариант:

Цена: 14.25 лв.


Артикул код: 42036

За поръчки: (0879) 801 808

Благодарение на естествената си, порьозна структура, JBL Manado дава огромна повърхност с идеални условия за бързо и ефективно колонизиране с полезни бактерии. Това силно увеличава ефективността на филтъра.

 

Осигурява отличен растеж на растенията: JBL Manado, със своята порьозна структура , осигурява отличен растеж на корените и е перфектен за успешна грижа за растенията. Комбинация от JBL ProFlora AquaBasis plus като хранителен субстрат и JBL Manado като грунд, гарантира пищен растеж на растенията. Възпрепятства растежа на нежелани водорасли: JBL Manado има способността да задържа излишните количества хранителни вещества, на принципа на "презареждаща се батерия", и да ги освобождава, когато са необходими на растенията. Перфектен за рибите с мустаци: Заоблените гранули на грунда са и нежни към чувствителните мустаци на рибите живеещи на дъното.

 

Употреба: Тъй като е естествен продукт, JBL Manado може да съдържа различни нива на калциеви съединения, които лесно се премахват чрез изплакване с топла вода. Следвайте диаграмата за слоевете. Не разбърквайте субстрата, докато пълните вода в аквариума. Поради порьозната структура има вероятност да изплуват гранули на повърхността. Премахнете ги ръчно. 

Марка: JBL

прегледи 209

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти