JBL NOVOGRANOCOLOR CLICK 250ML - ХРАНА ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ

JBL NOVOGRANOCOLOR CLICK 250ML - ХРАНА ЗА ПОДСИЛВАНЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ
В наличност

Цена: 21.75 лв.


Артикул код: 42176

За поръчки: (0879) 801 808

Храна за подсилване на цветовете - гранули 250мл 

Високото съдържание на астаксантин и естествени каротеноиди подсилват цветовете на рибките от 6см до 15см Внимателно изработените гранули са консервирани под висока температура, което спомага за по-лесното разтваряне на храната и оптимизира храносмилането Високото съдържание на Витамини повишава имунната защита и устойчивост на рибките рибките срещу заболявания Съдържащите се в храната дълбоководни скариди и други основни съставки, гарантират високото й ниво на усвояемост.

Съдържа висококачествени суровини

каротеноиди и ненаситени мастни киселини, които усилват яркостта на оцветяването на всички аквариумни рибки.  Храната е разработена така, че някои гранули плуват на повърхността, а други потъват като по този начин задоволяват изискванията на рибките от всички слоеве на водата.Балансираната комбинация от протеини, мазнини и въглехидрати, както и основни минерали и витамини, гарантира оптимален растеж и устойчивост към заболявания.

 

 

Храната може да бъде давана два или три пъти на ден на малки порции, които могат да бъдат изконсумирани от рибите за няколко минути. Младите рибки трябва да бъдат хранени по-често.

Производител: JBL

прегледи 55

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти