JBL ProPond Flakes M - Храна за езерни рибки, люспа - 0.72кг

JBL ProPond Flakes M - Храна за езерни рибки, люспа - 0.72кг
В наличност

Цена: 29.28 лв.


Артикул код: 117314

За поръчки: (0879) 801 808

Пълноценна храна с правилното съотношение протеин-мазнини 3: 1 според NEO индекса, който отчита температурата на водата, функциите, размера и възрастта на животните

С пшеница, гамарус, сьомга, скариди и морски водорасли за силна и здрава езерна риба (при температура на водата 10-30 ° C)
Размер на храната M (5-20 mm) за риба от 10-35 cm

Плаващи люспи с 12% протеин, 4% мазнини, 1% сурови фибри и 2% сурова пепел
Пълна храна в затваряща се, практична, непрозрачна, водоустойчива пластмасова кофа за качествена поддръжка

За JBL: Вярно на мотото „Напредък чрез изследвания", за развитието на продуктите е от съществено значение да се използва информация за начина на живот и местообитанията на животните. Като сериозен производител с много високи стандарти, JBL не иска да разчита на съмнителна информация от Интернет или на остарели данни от литературата. Ето защо JBL ръководи собствен изследователски център с опитни учени и организира годишни изследователски експедиции до родните зони на обитателите на аквариума и терариума, за да получи информация от първа ръка.

В допълнение, JBL си сътрудничи с водещи научни институции в Европа, за да получи най-точните резултати.

Благодарение на допълнителното сътрудничество с рибовъди, шоу аквариуми, зоологически градини и вносители на риба, има постоянен обмен на информация. На тази необходима основа теоретичните и практическите знания могат да бъдат обединени и включени в най-новите разработки на продукти.

Марка: JBL

прегледи 4

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти