JBL ProPond Growth S - Храна за растежа на малки езерни рибки - 5.5кг

JBL ProPond Growth S - Храна за растежа на  малки езерни рибки - 5.5кг
В наличност

Цена: 167.56 лв.


Артикул код: 117316

За поръчки: (0879) 801 808

Пълноценна храна с правилното съотношение протеин-мазнина 5: 1 според NEO индекса, който взема предвид температурата на водата, функциите, размера на животните и възрастта.

Със сьомга, скариди, спирулина, рибено масло за оптимален растеж (при температура на водата 15-25 ° C)
Размер на храната S (3 mm) за риба от 15-35 cm

Плаващи перли с 46% протеин, 10% мазнини, 2% сурови фибри и 10% сурова пепел
Подхранващи перли за растеж в затваряща се, въздухо- и водоустойчива и леко-плътна торба за качествена поддръжка

За JBL: Вярно на мотото „Напредък чрез изследвания", за развитието на продуктите е от съществено значение да се използва информация за начина на живот и местообитанията на животните. Като сериозен производител с много високи стандарти, JBL не иска да разчита на съмнителна информация от Интернет или на остарели данни от литературата. Ето защо JBL ръководи собствен изследователски център с опитни учени и организира годишни изследователски експедиции до родните зони на обитателите на аквариума и терариума, за да получи информация от първа ръка.

В допълнение, JBL си сътрудничи с водещи научни институции в Европа, за да получи най-точните резултати.
Благодарение на допълнителното сътрудничество с рибовъди, шоу аквариуми, зоологически градини и вносители на риба, има постоянен обмен на информация. На тази необходима основа теоретичните и практическите знания могат да бъдат обединени и включени в най-новите разработки на продукти.

Марка: JBL

прегледи 31

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти