JBL ProPond Shrimp M 1 kg - гранулирана храна за езерни риби с размери от 35 до 55 см

JBL ProPond Shrimp M 1 kg - гранулирана храна за езерни риби с размери от 35 до 55 см
В наличност

Цена: 52.33 лв.


Артикул код: 117318

За поръчки: (0879) 801 808

Лакомства за всички кои. Екструдат на скариди с правилното съотношение протеин-мазнина 4: 1 според индекса NEO, който взема предвид температурата на водата, функциите, размера на животните и възрастта.

Скариди, допълнени със сьомга, пшеничен зародиш, крил и спирулина за висококачествено хранене (при 15-25 ° C температура на водата)
Размер на храна M (15 мм) за риба от 15-85см

Плаваща храна за скариди в идеална комбинация от 38% протеин, 10% мазнини, 2% сурови фибри и 10% сурова пепел

Съдържа: екструдат на скариди в затварящ се въздух, вода и светлонепроницаем плик с цип за качествена поддръжка

За JBL: Вярно на мотото „Напредък чрез изследвания", за развитието на продуктите е от съществено значение да се използва информация за начина на живот и местообитанията на животните. Като сериозен производител с много високи стандарти, JBL не иска да разчита на съмнителна информация от Интернет или на остарели данни от литературата. Ето защо JBL ръководи собствен изследователски център с опитни учени и организира годишни изследователски експедиции до родните зони на обитателите на аквариума и терариума, за да получи информация от първа ръка.

В допълнение, JBL си сътрудничи с водещи научни институции в Европа, за да получи най-точните резултати.
Благодарение на допълнителното сътрудничество с рибовъди, шоу аквариуми, зоологически градини и вносители на риба, има постоянен обмен на информация. На тази необходима основа теоретичните и практическите знания могат да бъдат обединени и включени в най-новите разработки на продукти.

Марка: JBL

прегледи 21

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти