JBL ProPond Silkworms M 1 kg - гранулирана храна за езерни риби с размери от 15 до 85 см

JBL ProPond Silkworms M 1 kg - гранулирана храна за езерни риби с размери от 15 до 85 см
В наличност

Цена: 52.33 лв.


Артикул код: 117317

За поръчки: (0879) 801 808

Екструдат на копринената буба с правилното съотношение протеин-мазнина 5: 1 според индекса NEO, който отчита температурата на водата, функциите, размера и възрастта на животните.

Копринените червеи, допълнени със сьомга, гамарус, спирулина и морски водорасли за здравословна диета (при температура на водата 15-25 ° C)
Размер на храната M (15 мм) за риба от 15-85 cm
Плаващ екструдат на копринена буба с 44% протеин, 9% мазнини, 2% сурови фибри и 10% сурова пепел.

Съдържа: Екструдат на копринената буба в затварящ се въздух, вода и светлонепроницаем плик за качествена поддръжка

За JBL: Вярно на мотото „Напредък чрез изследвания", за развитието на продуктите е от съществено значение да се използва информация за начина на живот и местообитанията на животните. Като сериозен производител с много високи стандарти, JBL не иска да разчита на съмнителна информация от Интернет или на остарели данни от литературата. Ето защо JBL ръководи собствен изследователски център с опитни учени и организира годишни изследователски експедиции до родните зони на обитателите на аквариума и терариума, за да получи информация от първа ръка.

В допълнение, JBL си сътрудничи с водещи научни институции в Европа, за да получи най-точните резултати.

Благодарение на допълнителното сътрудничество с рибовъди, шоу аквариуми, зоологически градини и вносители на риба, има постоянен обмен на информация. На тази необходима основа теоретичните и практическите знания могат да бъдат обединени и включени в най-новите разработки на продукти.

Марка: JBL

прегледи 26

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти