JBL ProSilent a 200 /изключително тиха помпа за въздух 200л/ч/

Този продукт не може да бъде закупен!

JBL ProSilent a 200 /изключително тиха помпа за въздух 200л/ч/

Артикул код: 13091

Изключително тих аератор (помпичка за въздух) с дебит 200 литра/час.

Изключително тих аератор с вграден заглушител.
Компактен дизайн. Здраво и надеждно устройство, с дълъг живот.
Максимална височина на аквариума: 1.6 метра.
Консумирана мощност: 3.5W
JBL ProSilent е изключително тих, благодарение на новата конструкция на вградения заглушител. JBL Pro Silent Air Pump излъчват едва доловим шум. Прецизната изработка и висококачествените материали осигуряват продължителна работа. Всички части (мембрана и други) може да бъдат заменени с нови при необходимост!
Употреба
1. Поставете JBL ProSilent въздушната помпа на сухо, защитено от прах и над нивото на водата в аквариума с цел предпазване от проникване на вода в устройството при внезапно спиране на електрозахранването.
2. Ако устройството е поставено под водната повърхност се препоръчва добавянето на обратен клапан на удобно място на пръстеновидно навит маркуч на 15 см над повърхността на водата.
3. Инсталирайте "камъчето" за въздух, въздушната завеса, филтър задвижван от въздушен поток или друг вид дифузьор и включете устройството в мрежата. 
Съвети за безопасност
1. Изключете всички електрически устройства ако работите в аквариума.
2. Устройствата не трябва да се използват за друго предназначение освен описаното от производителя.
3. Не потапяйте аератора във вода! Той може да работи само на сухо!
4. При повреда на захранващия кабел или мембраната те могат да бъдат замемени, но от квалифициран електротехник.
Поддръжка
1. Малък въздушен филтър е разположен в основата на устройството. Той трябва да бъде подменян или почистван регулярно в зависимост от запрашеността на въздуха в помещението.
2. Почиствайте прахта от устройството с помоща на леко влажна кърпа. Не потапяйте и не мокрете устройството с вода.
3. Почиствайте камъчетата за въздух, въздушните завеси, гъбичката на филтър задвижван от въздух (филтър-гъбичка) при необходимост. Понякога те се зацапват по-сериозно с калциеви отлагания.
4. Проверявайте маркучите, обратното клапанче, външни регулатори за поток (кранчета) и други части работещи с въздух от време на време. При необходимост ги почиствайте или заменяйте с нови.
5. Намалена ефективност на помпичката за въздух може да се появи при износване на мембраната. При необходимост тя може да се замени с нова. Мембраната, както и взъдушното филтърче (киче) са консумативи и се предлагат като резервни части.

Производител: JBL

прегледи 93

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти