JBL TerraVit - Мултивитамини за терариумни животни /прах/ 100гр.

Този продукт не може да бъде закупен!

JBL TerraVit - Мултивитамини за терариумни животни /прах/ 100гр.

Артикул код: 13345

Комплекс от витамини и минерали на прах, специално разработен да задоволи потребностите на терариумните животни (земноводни, влечуги). Освен това съдържа важни аминокиселини и микроелементи. JBL TerraVit Powder подпомага поддържането на добро здраве при всички терариумни животни и предотвратяването на заболявания, причинени от недостиг на вещества. Благоприятства растежа, увеличава апетита и подпомага естествения процес на смяна на кожата.

 

JBL TerraVit Powder не е напълно разтворим и трябва да се дава с храната. JBL TerraVit Fluid може да се добавя към водата за пиене или във водата, която земноводните обитават. JBL MicroCalcium е концентриран и лесен за абсорбиране калций.

 

Начин на употреба: За всички животни, които не се хранят с жива храна, а се хранят напр. с готови храни, месо, плодове и зеленчуци, JBL TerraVit Powder може просто да бъде поръсен върху храната. JBL TerraVit Powder полепва по-добре върху леко навлажнена храна. Живата храна – насекоми, се поставят в контейнер заедно с една мерителна лъжица JBL TerraVit Powder и контейнерът се разклаща докато насекомите се покрият достатъчно с пудрата.

 

Точна дозировка не може да бъде дадена поради голямото разнообразие от отглеждани животни и различните им хранителни навици. Като общо правило: една мерителна лъжица JBL TerraVit Powder на 100гр храна седмично. За по-големи животни (като боа), които имат дълъг интервал от време между храненията: ½ - 1 мерителна лъжица на хранене.

 

Забележка: Тъй като тази хранителна добавка е с по-високо съдържание на вит. D3 от основната храна, тя трябва да бъде до 20% от дневната дажба. Това се отнася за основни храни с минимум 88% сухо вещество.


Terra Vit се предлага в разфасовки от: 100 гр (прах)

Производител: JBL

прегледи 91

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти