JBL TerraVit Fluid - Мултивитамини за терариумни животни /течност/ 50мл

Този продукт не може да бъде закупен!

JBL TerraVit Fluid - Мултивитамини за терариумни животни /течност/  50мл

Артикул код: 13346
Terra Vit Fluid - Мултивитамини за терариумни животни /течност/

Съдържа комплекс от витамини в течна форма, специално разработен да задоволи потребностите на терариумните животни (земноводни, влечуги). Може да се постави във водата за пиене, във водата за къпане (терариумната вода) или в храната – там където витамините в прахообразна форма не полепват добре. Специалния процес на емулгиране чрез употребата на лецитин, увеличава времето, през което витамините остават активни във водата и запазват качеството си. Подпомага поддържането на добро здраве при всички терариумни животни, помага за предотвратяването на заболявания причинени от недостиг на вещества, благоприятства растежа, увеличава апетита и подпомага естествения процес на смяна на кожата.

Дозировка: Разклатете добре преди употреба. Накапете от течността върху храната и/или във водата за пиене. За храни, които се навлажняват трудно, като насекоми, използвайте Terra Vit Powder /на прах/. За земноводни, обменящи вещества с водата, чрез кожата си, препоръчваме Terra Vit да се добавя към водата, в която живеят.

Поради големия брой на отглежданите видове животни и различните им хранителни навици, точна дозировка неможе да се даде. За ориентир: около 10-20 капки на 100г храна; 10-20 капки на 100мл вода за пиене; 2-5 капки за 10л терариумна вода.

Забележка: Тъй като тази хранителна добавка е с по-високо съдържание на вит. D3 от основната храна, тя трябва да бъде само 20% от дневната дажба. Това се отнася за основни храни с минимум 88% сухо вещество.


Terra Vit Fluid се предлага в разфасовки от: 50 мл

Производител: JBL

прегледи 93

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти