JBL THE 7 BALLS-7 ТОПКИ ТОР ЗА КОРЕНИТЕ НА АКВАРИУМНИТЕ РАСТЕНИЯ 70ГР

JBL THE 7 BALLS-7 ТОПКИ ТОР ЗА КОРЕНИТЕ НА АКВАРИУМНИТЕ РАСТЕНИЯ 70ГР
В наличност

Цена: 9.05 лв.


Артикул код: 42016

За поръчки: (0879) 801 808

Възстановява изтощения субстрат. Специално изработени глинени топчета, съдържащи хранителни вещества

Дава на растенията нов запас на хранителни вещества. Лесно се поставят в работещи аквариуми.

За дълготрайно подхранване на корените в работещи аквариуми.

Съдържа желязо и основни минерали и микроелементи, в леснодостъпна и усвояема за растенията форма

Не съдържа фосфати и нитрати, предизвикващи образуването на вредни водорасли

Топчетата са създадени чрез специален процес на обогатяване на глината с неразтворимо желязо и добавки от жизненоважни микроелементи. По този начин се избягва добавката на прекомерно количество желязо и предотвратява образуването на нежелани водорасли. Корените на растенията абсорбират желязото по всяко време, поради специфичния механизъм на разтварянето му. Глината има особено висок капацитет да абсорбира хранителните вещества и играе ролята на натурална отделяща желязо единица. Хранителните вещества се освобождават колкото е необходимо, а излишъкът се абсорбира, осигурявайки на растенията достъп през цялото време до толкова хранителни вещества, от колкото имат нужда.

Kugeln 7 са особено подходящи за възстановяване на изтощен субстрат в аквариума, подновявайки функцията на грунда да се възстановява, без да има нуджа от чистене на аквариума. Като допълнение тази тор осигурява специфични, висококачествени хранителни вещества за отделно растящите растения с високи хранителни нужди, като осигурява здрав растеж още от самото начало.

Употреба: Пуснете едно или няколко топчета тор (в зависимост от големината на растенията) в зоната на корените, един път годишно.

Съвет: Когато установявате нов аквариум, ние препоръчваме употребата на JBL ProfloraStart (осигуряващ стъпки от 1 до 3 от 7 стъпковата системата за осигуряване на перфектни аквариумни растения. JBL ProfloraStart е 3-компонентен комплект торове за перфектни аквариумни растения, съдържащ JBL AquaBasis Plus (пълноценен хранителен субстрат за основа на аквариума), JBL Ferropol (течна тор за аквариумни растения с микроелементи), JBL Ferropol 24 (тор за аквариумни растения за ежедневна употреба). Идеални условия за взаимодействие между компонентите от 3-компонентния комплект се създава чрез инсталиране на система за затопляне на дъното като JBL ProTemp basis (стъпка 5), преди да използвате JBL AquaBasis Plus. Перфектни условия за буен растеж на растенията се осигурява чрез инсталиране на съоръжение за CO2 (пр. JBL Proflora CO2 Set ) и осигуряване на осветление с лампи, излъчващи в целия спектър (пр. JBL SOLAR Tropic) – стъпки 4 и 6.

 

 

The 7 balls се предлага в разфасовки от: 7 бр.

 

Марка: JBL

прегледи 204

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти