KEYTEE Exact Parrot & Conures-за големи папагали, аратинги, 1130 гр

Този продукт не може да бъде закупен!

KEYTEE Exact Parrot & Conures-за големи папагали, аратинги, 1130 гр

Exact Rainbow Parrot & Conures, 1130 гр. 

Пълноценна премиум клас храна на гранули за големи папагали и Аратинги (Conures). Всяко късче храна съдържа всички необходими хранителни съставки, които са нужни за балансирано всекидневно хранене. Те се изяждат напълно, така се избягва разпиляването или изхвърлянето на неизядени отделни съставки в стандартните зърнени смеси.

 KAYTEE® exact® се признава от ветеринари и развъдчици като хранителен лидер от пускането и на пазара. Това е най-използваната храна на гранули в света. Подходяща е за всички големи папагали: Макао ( Ара ), Какаду, Амазони, Африкански сив ( Жако ), Еклектус, Жардини, големи Аратинги (Conures). Всяко късче храна, независимо от цвят и форма, съдържа точното количество хранителни вещества, за да бъде вашата птица с добро оперение, прекрасни цветове, и в добро здраве.

 Съдържание: зърно, растителни производни, растителен протеинов екстракт, яйца и яйчни продукти, масла и мазнини, минерали, различни захари, маи.

 Анализ: суров протеин 15 %, сурови мазнини 6 %, сурови влакнини 4 %, сурова пепел 6 %, влага 12 %.

 Добавени за кг: Вит.А 10000 IU, Вит. D3 1000 IU, Вит. Е ( Alpha-tocopherol Acetate) 100мг, Мед 17мг. Съдържа разрешени от ЕС антиоксидантни, оцветители и консерванти.

 Съвети за хранене: Хранете с Exact Rainbow всеки ден в малка чиста купа. Приблизителните дажби вижте на таблицата. Точното количество определете според нуждите на птицата.

Съхранявайте на сухо и хладно място. При по дълъг период поставете в хладилник.

Затваряйте добре плика след всяко хранене.

 При преминаване към KAYTEE ние препоръчваме да смесите старата с новата храна, като увеличавате постепенно дела на новата.

Ден 1 – 3 - 1 част Exact – 3 части стара храна

Ден 4 – 8 - 2 части Exact – 2 стара храна

Ден 9 -14 - 3 части Exact – 1 стара храна

След 14 ден – Наблюдавайте птицата – екстрементите трябва да са кафяви или светлокафяви.

Пъвоначално можете да навлажните малко храната с плодов сок. Хранете само с Exact, не смесвайте с други храни. Ограничете плодовете и зеленчуците до 20% от менюто. Когато храните с Exact, не са нужни допълнителни витамини.

Производител: Miazoo

прегледи 65

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0893 376 705 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти