"Kidney Support Bits" - Хапки за котки с бъбречни проблеми

В наличност

Избери вариант:

Цена: 4.73 лв.


Артикул код: 11112

За поръчки: (0879) 801 808

Често котките страдат от бъбречни заболявания, затова подходящата храна е от съществено значение. Даването на неподходяща храна на домашния любимец може да доведе до допълнителен натиск върху бъбреците, тъй като някои храни произвеждат повече отпадъчни продукти. Хранителния продукт Kidney Support Bits има ниско съдържание на фосфор и оптимално съдържание на висококачествени протеини. Продукта е обогатен с големи количества витамин В, тъй като котките страдащи от бъбречни проблеми отделят много неусвоен витамин В заедно с урината. Все още няма 100% ефективно лечение за бъбречната недостатъчност при котките, но избора на подходяща храна е много важен за запазване на останалата здрава бъбречна тъкан.

***

Състав: месо и месни продукти, зърнени продукти, риба и рибни деривати, деривати от растителен произход, дрожди, мляко и млечни деривати, масла и мазнини, минерали.

Дозировка: Давайте на котето максимум до 10 хапки на ден. Не забравяйте да му осигурявате постоянен достъп до прясна вода.

Съхранение: На сухо, тъмно и прохладно място.

Опаковка: 35 гр.

Марка: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 485

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти