Kitekat Pouch Farm Menu in Gravy Фермерско меню в сос грейви за котки в зряла възраст - опаковка от 4 пауча x 100 g

Kitekat Pouch Farm Menu in Gravy Фермерско меню в сос грейви за котки в зряла възраст - опаковка от 4 пауча x 100 g
В наличност

Цена: 3.09 лв.


Артикул код: 46113

За поръчки: (0879) 801 808

Както хората, така и любимците се нуждаят от разнообразие от вкусове и текстури в менюто си. Ето защо, специалистите на "Kitekat" ви предлагат опаковка паучове за котки с 2 вида месо. Фермерското меню включва паучове с агнешко месо в сос грейви и такива със заешко месо в сос грейви. Те съдържат висококачествени натурални хранителни съставки, за да осигурят на вашия любимец пълноценно и балансирано хранене. Приготвени по неустоима рецепта, паучовете са вкусни ястия, готови за сервиране. С тях ще радвате котката си с порция прясна и апетитна храна всеки път. Формулата Natural Vitality се състои от внимателно подбрани източници на протеини, зеленчуци и зърнени храни. Тя поддържа активни мускулите и осигурява на вашата котка енергия за ежедневните предизвикателства и забавления. Формулата допринася за здравето на венците и зъбите. И не на последно място, Natural Vitality се грижи за кожата и блестящата козина на котката ви.

Паучовете са подходящи за котки в зряла възраст над 1 година.

Състав:
месо и животински производни (включително 4% агнешко месо / 4% заешко месо)* зърнени храни минерали
* Според вида на съответния пауч.

Дозировка за 24 часа, при хранене само с паучове: тегло на котката 3 kg - 2 пауча тегло на котката 4 kg - 2½ пауча тегло на котката 5 kg - 3 пауча тегло на котката 6 kg - 3½ пауча Дозировка за 24 часа, при хранене с паучове и суха храна: тегло на котката 3 kg - 15 g + 1½ пауча тегло на котката 4 kg - 15 g + 2 пауча тегло на котката 5 kg - 25 g + 2 пауча тегло на котката 6 kg - 25 g + 2½ пауча Важно: Специалистите на "Kitekat" препоръчват комбинирано хранене със суха храна и паучове. Винаги осигурявайте на вашата котка прясна вода. Когато сервирате храната на домашния любимец, тя трябва да бъде със стайна температура. След отваряне, съхранявайте в хладилник. Количеството необходима храна за поддържане на идеалното тегло варира в зависимост от възрастта, активността и околната среда на котката. Следете теглото на котката си и настройте количеството спрямо нуждите ѝ.

прегледи 96

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти