''Koi proffesional summer food" - Натурална и качествена храна за ежедневно хранене на Кои и други езерни риби през топлите месеци

''Koi proffesional summer food
В наличност

Избери вариант:

Цена: 56.47 лв.


Артикул код: 18267

За поръчки: (0879) 801 808

Нова ко-екструдирана храна за Кои. Натурална и качествена храна за ежедневно хранене на Кои и други езерни риби през топлите месеци. Богата на естетсвени витамини минерали. Има високи нива на усвояемост, което води до по-малко замърсяване на водата. Пръстен: Оптимизираното съотношение между протеини и енергия осигурява максимална усвояемост, здравословен растеж и страхотно състояние. Ядро: Произведено по специален ниско температурен процес, с VIP формула за жизнена защита + чесън, осигурява устойчивост към болести и редуцира податливостта към тях.

***

Състав: рибно брашно; царевично нишесте; овесени ядки; пшенични зародиши;гамарус;пшенично брашно; спирулина; бирена мая; планктон; зелено устна мида; жилеща коприва; пипер; люцерна; мадганоз; моркови; чесън;рибни масла;витамини; оцветители разрешени от ЕС.

Аналитичен състав: суров протеин 35%; сурови мазнини 7%; сурови фибри 4%; макс. влага 6%; макс. сурова пепел 10%.

Хранителни добавки /кг.:Vit. A 17.300 IU; Vit D3 900 IU; Vit E 54 IU; Vit B1 14 mg;Vit B2 41mg; Vit C 250 mg.

Начин на употреба: хранете при температури на водата над 17 градуса, толкова колкото рибите могат да изядат за кратко време. Не прехранвайте! Затваряйте опаковката след употреба. Да се съхранява на сухо и хладно място.

 Опаковка: 500 гр./ 2 200 кг.

Марка: Sera

5.0, 1 гласа

прегледи 604

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Коментари за ''Koi proffesional summer food" - Натурална и качествена храна за ежедневно хранене на Кои и други езерни риби през топлите месеци

 1. 1.

  Казвам се Биака лукас, аз съм от българия. Искам да свидетелствам за добрата работа на БОГ в моя живот, заради лошата икономика в моите страни, която влизах онлайн и попаднах на заема JOSE Luis в публикация, в който се казва, че заемната компания дава на широката публика заем на много ниска лихва. И така, аз се свързах с компанията чрез нея
  имейл :( joseluisloans@gmail.com)
  която кандидатствах за заем от 15 000 долара за срок от 2 години. Компанията ми отговори и ми изпрати всички условия на нейната компания, аз се съгласих с тях. След като одобрих молбата си за кредит, получих известие от моята банка, че банковата ми сметка, че 15 000 долара са били кредитирани по банковата ми сметка, завърших погасяването на заема на 18 декември, преди да започне избухването на корона.
  И така, бих искал да се възползвам от тази възможност да изпратя съобщение до всички, които търсят надежден частен кредитор в Интернет, да кандидатстват за заем от jose luis чрез електронна поща: (joseluisloans@gmail.com)
  можете също да се свържете с тях в приложението Whats: (+1 3075431042) Можете също така да се свържете с мен, ако имате нужда от моята помощ или искате да ми зададете въпроси за това как получих заема. Ето моят имейл:
  [bautmansluka@gmail.com]

Свързани продукти