"Large Breed Natural Puppy Food" - Храна за подрастващи кученца от големи и гигантски породи

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 36743

Храната е предназначена специално за кученца от едри и гигантски породи на възраст от 3 до 18 месеца. Съдържа оптимални и балансирани количества от минерали, витамини и аминокислини. Нормалното развитие на ставите и скелета се гарантира от оптималното съотношение фосфор и калций. За големите кученца е много важно да се избегне бързия растеж, защото това може да доведе до нежелани заболявания като тазобедрена дисплазия.

Храната съдържа сьомга, която е много богата на Омега 3 мастни киселини, които пък са важни за развитието на очите и мозъка при младите животни. Освен това маслото от сьомга и самата сьомга засилват имунитета, правят козината по-съскава и кожата по-здрава. Глюкозамина и хондроитина заздравяват ставите и предпазват кученцата от артрити. Ментата и зеления чай пък гарантират свежия дъх на домашния любимец. Храната е с по-ниски от стандартните нива на протеини именно за да се избегне прекалено бързото израстване на кученцата. Големите и гигантски породи кучета растат до 2.5 години, затова е много важно процеса на нарастване да става плавно и постепенно. Протеините тук се набавят от сьомга и пилешко месо.

***

Продукта съдържа 14.3% мазнина и 24.3% висококачествен протеин.

Усвояемостта на храната е над 89%.

Опаковка: 13.6 кг.

Производител: Nutram

5.0, 1 гласа

прегледи 596

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти