"Macadamia Shampoo" - Шампоан с масло от макадамия

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 10994

Възстановяващия шампоан е предназначен специално за домашни любимци с чувствителна кожа. Възвръща бляскавия вид на наранената и груба козина, благодарение на добавеното масло от Макадамия. Идеален козметичен продукт за поддържане козината на домашния любимец. Шампоана е подходящ и за домашни любимци с много чувствителна кожа, тъй като е дерматологично тестван и съдържа неутрално рН.

Ето кои са основните характеристики на маслото от Макадамия:

Натурално – не съдържа никакви субстанции и добавени химикали. Това го прави подходящо за кучета с алергии и чувствителна кожа.

Оздравителен ефект – маслото от Макадамия помага на кожата да се възстанови по-бързо от слънчево изгаряне и други раздразнения, тъй като има силно противовъзпалително действие. То има антиоксидатно действие и намалява значително негативния ефект на свободните радикали. Не запушва порите на кожата и е подходящо за чувствителна кожа.

За кожата – маслото от Макадамия е изключително богато на олеинова киселини около 60%, която овлажнява и регенерира кожата. Съдържа и палмитолеинова киселина – около 19%.

Овлажнява – маслото от Макадамия се усвоява много бързо и добре от кожата. Абсорбира се много по-бързо от други масла. Може да се използва за деликатни области на тялото и е подходящо за всички типове кожа.

***

Начин на употреба: Нанесете малка част от продукта върху предварително мокра козина и втрийте добре до образуването на пяна. Оставете продукта да подейства 2-3 минути, след което изплакнете обилно с вода и подсушете.

Опаковка: 300 мл.

Производител: Karlie

5.0, 1 гласа

прегледи 439

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти