Micro Surface skimmer skim350

Този продукт не може да бъде закупен!

Micro Surface skimmer skim350

Артикул код: 13258

 

EHEIM SKIM 350 е един уникален продукт, произведен от EHEIM, предназначен за отстраняване на пяната която може да се появи на повърхността на Вашия аквариум. Той е предназначен за използване в малки аквариуми до 350 литра и е изключително лесен, гъвкав за използване.

 

В почти всички аквариуми се образува утайка от микроорганизми, прах, масла и хранителни мазнини. С EHEIM SKIM 350 SURFACE SKIMMER, този проблем може да се премахне ефективно . EHEIM SKIM 350 е предназначен за постоянна употреба, но въпреки това може да се ползва и за краткосрочен период. Ако ще го използвате последователно в няколко аквариума, то трябва да се уверите че всички аквариуми са чисти от болести, бактерии които биха могли да застрашат живите обитатели. Бактериите и частици мръсотия които се засмукват и събират във филтърната гъба. Трябва да бъдат извадени и старателно почистен след употреба. Тъй като тази гъба не е предназначена да бъде част от биологическата филтрация, чувствайте се свободни да го изплакнете с течаща вода.

EHEIM SKIM 350 се прикрепва към аквариума с помощта на вакууми и предоставя различни възможността за монтаж.

Този скимер е изключително ефективен и енергоспестяващ (изразходва само 5W енергия).


 

Подходящ за аквариуми до 350 литра
Дебит: 150-300литра / час.

Производител: EHEIM

прегледи 19

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти