MicroMec- бели биофилтърни топчета, подобряващи почистващата сила на филтъра

MicroMec- бели биофилтърни топчета, подобряващи почистващата сила на филтъра
В наличност

Избери вариант:

Цена: 31.44 лв.


Артикул код: 42052

За поръчки: (0879) 801 808

Високопориозен био-филтърен материал от синтеровано стъкло, което позволява по-ефективна биологична филтрация на замърсителите на водата. Подходящ за дългосрочна биологична филтрация на сладка и солена вода. Специалната пореста структура осигурява благотворна среда, с най-добрите условия за колонизацията на микроорганизмите. Голямата плътност на тези нестандартни топчета, позволява на различните бактерии да колонизират в различните слоеве на филтъра. Амонякът и нитритите се премахват още от по-външните слоеве на филтъра, докато оптимални условия за бактериално унищожаване на нитратите се създават във вътрешните секции на филтъра.

 Употреба:

Изплакнете обилно под течаща вода да премахнете прахта и мърсотията по време на транспорта. Поставете JBL MicroMec във филтъра по начин, който го защитава от ненужно замърсяване от слой с JBL Symec. JBL MicroMec трябва да бъде изплакван обилно под течаща въда от време на време. За постигане на оптимални резултати, JBL MicroMec трябва да бъде частични подменян (около 50% от него) на всеки 6 месеца 

MicroMec - се предлага в разфасовки от : 650 гр.

 

 

 

Марка: JBL

прегледи 173

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти