"Mouth Wash" - Вода за уста за кучета и котки

В наличност

Цена: 15.60 лв.


Артикул код: 11019

Вода за уста премахва лошия дъх при котки и кучета. Хранителните частици и бактериите образуват плака по зъбите, а това води до появата на лош дъх, гниене на венците и зъбите. Продукта се добавя към питейна вода и неговите ценни ензими намаляват плаката и се борят с бактериите. Водата за уста се използва много лесно и е чудесно допълнение към стоматологичната грижа на домашните любимци. Водата за уста може да се използва при животни на възраст над 6 месеца.

***

Състав: цинков хлорид, деминерализирана вода, оцветители, ензимна протеза, консерванти, хлорхексидин, кремофор, ментол, глицерол, ехинацея.

Начин на употреба: Към 1000 мл. вода се добавя 10 мл. от продукта. Може да се добавя повече вода за уста, всеки път когато се сменя водата.

Внимание: Разклатете продукта добре преди употреба. Не използвайте водата за уста неразредена. Съхранявайте продукта на недостъпно за деца място при стайна температура.

Опаковка: 250 мл.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 327

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти