"Multi Frisch" - Биологичен ароматизатор за котешка тоалетна

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 8095

За поръчки: (0879) 801 808

Този иновативен продукт абсорбира и премахва неприятната миризма на урина от използваните котешки постелки. Употребата на този биологичен ароматизатор удължава двойно живота на котешката постелка. Продукта е напълно безопасен, с неутрално рН и напълно биологично разградим. Оставя постелката свежа и бързо свързва веществата, които отделят миризмата, благодарение на уникалната технология на капсулиране.

Ароматизатора съдържа полезни бактерии, които премахват неприятната миризма на котешка урина, тъй като спират процеса на превръщане на урината в амоняк. Поради това в продукта се съдържат много малки количества парфюм. Това е голямо предимство, тъй като не обичат аромата на парфюм, особено когато е силен.

***

Начин на употреба: След като поставите чиста котешка постелка в тоалетната поръсете около 20 гр. от продукта. Това количество е достатъчно за една седмица, ако тоалетната се използва само от една котка. След сменете постелката с нова или поръсете отново продукта върху старата постелка. Продукта е биоразградим и напълно безопасен за употреба.

Опаковка: 400 гр.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 381

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти