"Multi Frisch" - Биологично активен ароматизатор за котешка тоалетна

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 38594

Този иновативен продукт унищожава миризмата от котешката постелка, тъй като „улавя“ амоняка в урината. Благодарение на този ароматизатор живота на котешката постелка се удължава двойно. Продукта е напълно безопасен с неутрално рН и напълно биологично разградим. Уникалната технология на този продукт се свързва с веществата, които отделят миризма в урината и бързо „капсулира“ урината. Неприятната за хората миризма идва от амоняка, но продукта съдържа полезни бактерии, които спират процеса на превръщане на урината в амоняк.

***

Продукта се предлага в три аромата: Ванилия и Пъпеш, Цветя и Океански бриз. При поръчка моля изберете от падащото меню желания от вас аромат.

Начин на употреба: Поръсете около 20 гр. от препарата върху постелката. При един домашен любимец това количество ще е достатъчно за около една седмица. След това може да смените постелката или отново да поръсите препарата върху старата постелка. Редовно отстранявайте твърдите отпадъци. Продукта е биоразградим и безопасен за употреба.

Производител: Beaphar

5.0, 2 гласа

прегледи 196

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти