"Nature Guinea Pig" - Екструдирана храна за морски свинчета без зърно

Този продукт не може да бъде закупен!


Артикул код: 13805

100% без зърно - за да се гарантира правилното съотношение на фибри и скорбяла, което води до оптимално храносмилане.Пълноценна и здравословна храна за морски свинчета, която съдържа до 30% различни билки и треви. Храната е без съдържание на зърнени култури, с висок процент влакнини, доближава се максимално до естествената храна, която морското свинче си набавя в природата за дълъг живот и здравословно храносмилане. Съдържа допълнително Витамин С, който морските свинчета не могат да си набяват сами. Храната има уникална форма на сърце, чиято стимулира естественото и полезно заостряне на зъбите, като по този начин подобрява денталната функция при всички морски свинчета. В гранулата не се съдържат никакви изкуствени оцветители, аромати и консерванти. 

***

Състав: деривати от растителен произход (сено тимоти 49%, билково сено 10%, цикория 5%, инулин 0,2%, юка 0,05%, екстракт от гроздови семена), семена, екстракт от растителен протеин, плодове(ябълка 5%), минерали, масла и мазнини, водорасли (спирулина на прах 0,01%).

Начин на употреба: Когато сменяте храната на вашите морски свинчета е желателно да го направите постепенно. Смесете Nature adult Guinea Pig  с част от основната храна, като всеки ден увеличавате количеството, докато накрая изцяло започнете да храните със Nature adult Guinea Pig. Препоръчителното хранене на вашите морски свинчета е в зависимост от тяхното телесно тегло, като за предпочитане е да се разделя на две хранения за деня. Винаги осигурявайте наличие на прясна питейна вода заедно с прясно сено.

Опаковка: 500 гр./1,250 кг.

Производител: Beaphar

5.0, 1 гласа

прегледи 178

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти