Nature Junior Rabbit екструдирана храна за малки зайчета без зърно от Beaphar, Холандия - 0,500кг; 1,250кг

Този продукт не може да бъде закупен!

Nature Junior Rabbit екструдирана храна за малки зайчета без зърно от Beaphar, Холандия - 0,500кг; 1,250кг

Артикул код: 10876

Зайчета от 3 седмична възраст могат да консумират малки количества от Nature Rabbit Junior в комбинация с тяхното майчино мляко. Малките зайчета трябва да бъдат отбивани след 6 – тата седмица. След като закупите вашето зайче, и го заведете във вашия дом то трябва да бъде хранено с храната с която се е хранило преди това (ако не е било захранено с Nature Rabbit Junior). През втората и третата седмица постепенно смесвайте храната с Nature Rabbit Junior, докато накрая не започнете да давате само със Nature Rabbit Junior.

До 6 – тата седмица вашето зайче ще иска да яде повече от колкото може. След 6 – тата седмица вие трябва да фиксирате две хранения на ден. От 9 - тия – 10 - тия месец вие постепенно трябва да смените храната на вашето зайче с специализираната формула на Nature Rabbit adult за израснали зайци. За бременни и кърмещи зайци можете да давате по всяко време Nature Rabbit Junior.

 

Винаги осигурявайте наличие на прясна питейна вода заедно с прясно сено.

 

Състав: Деривати от растителен произход (сено тимоти 53%, билково сено 10%, Цикория 5%, Инулин 0,2%, Юка 0,05%, екстракт от гроздови семена), семена, екстракт от растителен протеин, Плодове(Ябълка 5%), Минерали, Масла и мазнини, Водорасли (спирулина на прах 0,01%)

 

Производител: Беафар Холандия

 

 

 ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:

 

100% без зърно За да се гарантира правилното съотношение на фибри и скорбяла, което води до оптимално храносмилане.

Сено Тимоти от Канада е основния компонент в Beaphar Nature. Високо съдържание на фибри стимулира функцията на храносмилателната система. Естествения баланс на калций и фосфор допринася за здравето на пикочния мехур.

 

Билково сено

От 30 различни сушени билки и треви от ливади които не са химически третирани, Beaphar Nature съдържа голямо разнообразие от съставки и предоставя всички хранителни вещества от които се нуждае вашият домашен любимец, както и вкусове които той обича.
Инулин
Е естествен пребиотик, който помага да се оптимизира чревната функция и стимулира растежа на „добрите" бактерии в червата, както и подкрепа за здрава имунна система.

Юка Шидигера Екстракт от растение, което се добавя за намаляване на миризмата на изпражненията.

 
Ябълки, цикория и риган го правят неустоимо вкусно.

Уникална сърцевидна форма
Beaphar Nature е разработена като пелети "всичко в едно",
което гарантира, че вашия домашен любимец получава пълна и балансирана диета без храната да се разпилява. Уникалната форма на сърце с груба влакнеста структура насърчава
естественото и полезно износване на зъбите, за да се подобри денталната функция. Всяка гранула е свободна от изкуствени оцветители, аромати или консерванти. Естествена храна, който е специално за вашия домашен любимец

 

Производител: Beaphar

прегледи 189

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас на телефон 0879 801 808 и на електронната поща (натиснете тук)

Свързани продукти